Alina Gorghiu: "Orice fost președinte al PNL ar trebui să se regăsească pe lista de europarlamentare"

Miercuri, 30 Ianuarie 2019, 18:31
286
Senatorul liberal Alina Gorghiu consideră că toți foștii președinți ai PNL ar trebui să se regăsească, pe un loc eligibil, pe lista cu candidații pentru alegerile europarlamentare.

"Orice fost președinte al PNL ar trebui să se regăsească pe această listă de europarlamentare. Eu, pentru o listă cu Crin Antonescu, îmi voi da votul. Dacă ai fost o dată președinte al PNL, mi-e greu să cred că nu poți să îți găsești un loc eligibil pe lista partidului. Este Vasile Blaga la care mă gândeam, e Crin Antonescu. Sunt oameni care reprezintă în continuare PNL și au un electorat aparte în rândul partidului nostru. Toți suntem obligați să tragem la aceeași căruță pentru un scor pe care ni-l dorim", a afirmat, astăzi, la Senat, Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Gorghiu a pledat ca pe locurile eligibile să se regăsească și femei, pentru că 52% din electoratul din România este reprezentat de femei.

"Eu sunt unul dintre cei care și-au depus dosarul de candidatură. Mi-aș dori să văd o reprezentare echilibrată și pe regiuni și pe sexe, pentru că ne-am bătut, ca PNL, pentru cotele de gen, indiferent care este numele doamnelor care se vor găsi pe locuri eligibile. Cred că este obligatoriu ca PNL să aibă și femei pe locuri eligibile, indiferent că o cheamă Gorghiu sau altfel, pentru că avem 52% femei electorat în România și merită să se găsească și domniile lor pe lista PNL", a adăugat Gorghiu.

Pagina a fost generata in 20.3029 secunde