Alina Gorghiu: Motivul mitingului PSD este de susținere a lui Dragnea care își așteaptă sentința

194
Alina Gorghiu: Motivul mitingului PSD este de susținere a lui Dragnea care își așteaptă sentința - alinagorghiu-1528387282.jpg
Senatorul liberal Alina Gorghiu este de părere că "motivul adevărat" al mitingului organizat de PSD la București este de susținere a lui Liviu Dragnea, care cu o zi înainte își așteaptă sentința în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Senatorul Alina Gorghiu spune că motivul mitingului PSD de la București este lipsit de legitimitate și nu are vreo legătură cu interesul public, potrivit News.ro.

"Motivul adevărat este de susținere a domnului Dragnea, care își așteaptă sentința vineri. Acum se organizează oficial mitinguri de susținere, cu zeci de oameni. Acesta este un motiv lipsit de legitimitate, n-are clar nicio legătură cu interesul public", a spus Gorghiu.

Parlamentarul a tras un semnal de alarmă și a spus că PSD este răspunzător pentru orice incident va avea loc sâmbătă. Mai mult, Gorghiu spune că momentul mitingului a fost special ales, după pronunțarea sentinței în dosarul Dragnea.

"Vreau să trag un semnal de alarmă: orice posibil incident de sâmbătă este responsabilitatea acestui partid inconștient, PSD. Momentul mitingului, ales special în ziua de sâmbătă, după eventuala pronunțare a sentinței domnului Dragnea nu pot să o calific decât ca o formă clară de presiune și intimidare a completului de judecată care nu poate fi acceptată într-un stat democratic", a spus Gorghiu.

Instanța supremă a decis, în data de 29 mai, amânarea pronunțării sentinței în dosarul în care este judecat Liviu Dragnea pentru data de 8 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9826 secunde