Alexandru Muraru este noul președinte al PNL Iași

205
Alexandru Muraru este noul președinte al PNL Iași - muraru-1625473373.jpg
Premierul Florin Cîţu a anunţat sâmbătă că deputatul Alexandru Muraru este noul preşedinte al filialei din Iași a Partidului Naţional Liberal, în urma alegerilor interne acesta obţinând 387 din 400 de voturi.

„Alexandru Muraru este noul preşedinte al PNL Iaşi. 387 de voturi din 400! Am toată încrederea în el, ne susţinem reciproc, aşa cum a anunţat şi el. Facem echipă şi la Guvern, şi în partid! Bun venit în echipa câştigătoare, Alex!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, premierul Florin Cîţu.În timpul discursului susţinut pe scena Teatrului Naţional din Iaşi, Cîţu le-a spus celor 400 de liberali prezenţi la Conferinţa Judeţeană de Alegere a Biroului Permanent Judeţean că a venit pentru a susţine „nu doar un consilier, ci un prieten”.

„Sunt astăzi aici pentru a-mi susţine nu doar un consilier, ci un prieten. Un prieten bun, cu suflet blând, dar în acelaşi timp şi un lider tenace. Veţi vedea acest lucru în perioada următoare. Aceste alegeri nu sunt nici despre mine, nici despre contracandidaţii mei. Aceste alegeri sunt despre ceea ce vrea să fie PNL în următorii patru ani. Eu vă spun ce vreau eu să fie. Vreau să fie cel mai mare partid politic din România. Asta vreau să fie PNL. Şi ştiu că putem să facem acest lucru”, a spus Florin Cîţu în discursul care a precedeat începerea votului pentru alegerile interne ale filialei PNL din Iași.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4058 secunde