Aleșii locali, vot pozitiv pentru construirea unei primării la Constanța

579
Aleșii locali, vot pozitiv pentru construirea unei primării la Constanța - primarienoua-1622225407.jpg

Articole de la același autor

În cadrul şedinţei de vineri a Consiliului Local Constanţa, a fost aprobată oportunitatea achiziţionării sau construirii unui spaţiu necesar desfăşurării activităţii departamentelor din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa. Iniţiatorul proiectului este primarul Vergil Chiţac.

„În prezent, municipalitatea plăteşte aproximativ 800.000 de euro pe an chirii, pentru diferite sedii, care sunt răspândite în tot oraşul. Umplem buzunarele altora. Condiţiile sunt improprii şi, în ciuda faptului că nu este suficient spaţiu, 800.000 de euro sunt direcţionaţi anual către rechinii imobiliari. Am ajuns la situaţia absurdă ca întocmai Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat, care deţine mai multe imobile, să stea într-unul pentru care plăteşte chirie”, a explicat edilul constănţean.

De asemenea, în cadrul şedinţei de vineri a fost aprobată demararea reabilitării şi reamenajării pieţei Tic Tac. Valoarea estimativă a investiţiei este de peste 2,1 milioane de lei. Piaţa va fi racordată la sistemul public de canalizare a apelor uzate, pentru colectarea apelor rezultate din spălarea platoului pieţei şi de la spălătorul de legume, tratarea şi evacuarea apelor uzate se va face prin intermediul unui separator de nămol. Clădirea va fi păstrată, însă va fi recompartimentată şi reamenajată, fiind reorganizate fluxurile de aprovizionare şi evacuare, dar şi a spaţiilor comerciale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6472 secunde