Aleșii locali din Mangalia se reunesc în ședință

135
Consiliul Local Mangalia se va reuni, astăzi, de la ora 13.00, într-o ședință ordinară pentru a dezbate mai multe proiecte de hotărâre de interes local.

Printre acestea, se numără un proiect privind aprobarea tarifului de depozitare a deșeurilor, precum și constituirea unei comisii de evaluare a ofertelor pentru achiziția publică "Delegarea de gestiune prin concesionare a serviciului public de salubrizare în municipiul Mangalia". Consilierii vor mai discuta despre stabilirea unei date a "Zilelor Mangaliei", rectificarea bugetului pe anul în curs și utilizarea excedentului bugetului local pe anul 2012.

Cu aceeași ocazie, se va vota pentru retragerea unor repartiții de spații locative și modificarea denumirii Centrului Cultural "Calla-tis". Alte proiecte înscrise pe ordinea de zi au în vedere con-cesionarea unui spațiu pentru amenajarea unui cabinet medical și aprobarea bugetului Goldterm pe 2013. Totodată, se va vota apro-barea studiului de fezabilitate asupra creșterii eficienței cazanelor de apă fierbinte și racordarea la rețeaua de gaze naturale a sistemului de alimentare cu energie termică, din Mangalia. Consilierii locali vor mai dezbate un proiect privind aprobarea organizării licitației publice deschise în vederea concesionării terenurilor ce aparțin domeniului public al municipiului Mangalia, reprezen-tând parcări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7201 secunde