Aleşii locali din Constanța, convocaţi în şedinţă ordinară. Ce proiecte vor vota

503
Aleşii locali din Constanța, convocaţi în şedinţă ordinară. Ce proiecte vor vota - fondsedintaconsiliullocal2-1616436558.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local al municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă ordinară, vineri, 26 martie a.c., ora 14.30. Şedinţa se va desfăşura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferinţă. Pe ordinea de zi se află 22 de proiecte, care mai de care mai importante. Acestea vor fi dezbătute pe larg în cadrul şedinţei şi apoi vor fi votate de către aleșii locali.

Unul dintre proiectele importante aflate pe ordinea de zi este proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii unui acord de parteneriat pentru Dezvoltare Locală cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și a Regulamentului de Organizare și Funcționare a acestui Parteneriat.

Scopul parteneriatului este de a contribui la dezvoltarea policentrică a României prin implicarea activă în procesul de realizare a coeziunii teritoriale, sociale şi economice.

Un alt proiect important aflat pe ordinea de zi a şedinţei este proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza de documentație de avizare a lucrărilor de intervenții aferente obiectivului de investiții „Lucrări de intervenții și modernizare b-dul Mamaia, pe sectorul cuprins între b-dul Tomis și str. Soveja/Zorelelor, municipiul Constanța”.

Proiectul de hotărâre privind actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri construite prin programele ANL destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța este şi el un proiect important, mai ales pentru tinerii din oraşul de la malul mării, cei care au nevoie de asemenea locuinţe.

Proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 221/2017 privind aprobarea unor tarife pentru plata unor servicii de utilități publice și conexe acestora prestate de către SC Confort Urban SRL va fi analizat în cadrul şedinţei.

Constanţa este un oraş cu un potenţial turistic foarte mare, astfel că administraţia locală trebuie să aibă grijă de aspectul urbei. În acest sens, pe ordinea de zi există un proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de administrare al Consiliului de administrație al RAEDPP Constanța va fi şi el dezbătut pe larg în cadrul şedinţei.

Chiria spaţiului din City Park Mall folosit de Primăria Constanţa cu destinaţia de sediu administrativ trebuie renegociată. Astfel consilierii locali vor discuta pe marginea proiectului de hotărâre privind constituirea unei comisii pentru renegocierea chiriei spațiului folosit de Primăria municipiului Constanța cu destinația de sediu administrativ din b-dul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Mall).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8218 secunde