Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă ordinară

656
Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă ordinară - convocatorcjc-1618411026.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a convocat în şedinţă ordinară Consiliul Judeţean Constanţa pentru data de 21.04.2021, cu începere de la ora 13.00. Şedinţa va fi organizată într-un sistem de videoconferinţă din cauza măsurilor luate în vreme de pandemie.

Pe ordinea de zi se află nu mai puţin de 43 de proiecte de hotărâre ce urmează să fie dezbătute şi apoi votate de către consilierii judeţeni în cadrul şedinţei.

Unul dintre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi este acela privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Județului Constanța pe anul 2021.

Pe ordinea de zi se mai află şi alte proiecte importante cum ar fi aprobarea tarifelor, prețurilor și coeficienților ce vor fi aplicate în anul 2021 de către Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressment, în calitate de operator în relația cu Consiliul Județean Constanța, sau emiterea acordului Consiliului Județean Constanța, pentru realizarea de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a obiectivului de investiții „Reabilitarea și modernizarea a 6 (șase) căsuțe din lemn din cadrul Centrului de Plasament Micul Rotterdam”.

Acestea, dar şi celelalte proiecte vor fi dezbătute şi votate în cadrul şedinţei. Vom reveni cu o analiză mai detaliată a proiectelor aflate pe ordinea de zi într-o ediţie următoare a cotidianului „Cuget Liber”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5672 secunde