Aleșii județeni, convocați în ședință de liderul CJC. Care este motivul

372
Aleșii județeni, convocați în ședință de liderul CJC. Care este motivul - fondalesiicjcconvocati-1555600376.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, astăzi, în cadrul ședinței ordinare a lunii aprilie. Întâlnirea va avea loc, de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi, se află 33 de proiecte de hotărâre.

Cele mai importante proiecte vizează aprobarea Contului de execuție al Bugetului Județean Constanța pe anul 2018 și implicit a bugetelor de venituri și cheltuieli a instituțiilor aflate în subordinea CJC.

Un alt proiect ce urmează să fie aprobat de aleșii județeni face referire la aprobarea costului mediu lunar de întreținere, a contribuției lunare de întreținere datorate de beneficiarii, aparținătorii, susținătorii și/sau de reprezentanții legali ai acestora, pentru serviciile furnizate de Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, pe anul 2019, precum și procedura de stabilire și de încasare a contribuției lunare de întreținere.

Totodată, se vor aproba Organigramele, Statele de funcții și Regulamentele de Organizare și Funcționare pentru Biblioteca Județeană "I.N. Roman" Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" Constanța.

În plus, în cadrul ședinței se vor aproba rezultatele evaluării anuale a managementului directorului Corina Mihaela Apostoleanu, de la Biblioteca Județeană "I.N. Roman" Constanța, și a directorului de la Centrul Cultural Județean "Teodor T. Burada" Constanța, Doina Voivozeanu.

Un alt proiect ce urmează să fie analizat și votat de consilierii județeni face referire la modificarea Hotărârii CJC nr. 50/28.02.2019 privind stabilirea pe anul 2019 a salariilor de bază ale funcționarilor publici și personalului contractual din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Nici cei aflați în nevoi nu au fost uitați, astfel că două persoane ce au solicitat ajutor de la Consiliul Județean vor primi ajutoare financiare pentru soluționarea problemelor pe care le întâmpină.

În ceea ce privește ajutorul acordat celor cu dizabilități, reprezentanții CJC au introdus pe ordinea de zi un proiect ce face referire la aprobarea preluării unui bun imobil din domeniul public al Municipiului Medgidia în domeniul public al județului Constanța, în vederea construirii unui Centru social de zi, respectiv deschiderea unui Centru de Recuperare pentru Copilul cu Handicap.

v v v

Pe de altă parte, aleșii județeni vor vota și proiectul de hotărâre ce vizează aprobarea tarifelor, prețurilor și coeficienților ce vor fi aplicate de Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța "în reorganizare judiciară, în judicial reorganisation, en redressement" pe anul 2019, în calitate de operator, în relația cu Consiliul Județean Constanța.

Toate proiectele aflate pe ordinea de zi au fost inițiate de președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3154 secunde