Alegerile parlamentare ar putea avea loc pe 6 decembrie

437
Alegerile parlamentare ar putea avea loc pe 6 decembrie - alegerileparlamentare2-1590424563.jpg

Articole de la același autor

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, ieri, că 6 decembrie este data cea mai probabilă pentru alegerile parlamentare, dar a menționat că va trebui văzut cât de puternică va fi epidemia în perioada respectivă și dacă va permite organizarea unei campanii electorale.

"În ceea ce privește alegerile parlamentare, ele trebuie organizate în 6 decembrie cel mai devreme, pentru că trebuie puse în legătură cu finalul mandatului actualului parlament și cu obligația ca noul parlament să fie convocat de președinte în termen de maxim 20 de zile de la data alegerilor. Deci, cea mai probabilă dată este 6 decembrie pentru alegerile parlamentare. Sigur că aici va trebui să vedem cât de puternică va fi epidemia și dacă va permite organizarea unei campanii electorale", a afirmat premierul Orban, într-un interviu pentru postul România TV.

În ce privește alegerile locale, el a arătat că acestea ar putea să aibă loc la sfârșitul lui septembrie - începutul lui octombrie. În acest sens, premierul a menționat că, potrivit evaluărilor realizate de epidemiologi, în lunile iulie-august se va înregistra probabil "o reducere foarte mare a numărului de cazuri, cu condiția să fie respectate toate măsurile și regulile instituite".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4722 secunde