Alegerile de la PDL Constanța au fost amânate

86
Alegerile de la PDL Constanța au fost amânate - pdl-1371555054.jpg

Articole de la același autor

Procesul de reorganizare a Partidului Democrat Liberal se pare că nu mai ia sfârșit, alegerile de la Organizația Municipală a PDL Constanța fiind, din nou, amânate. În cursul zilei de astăzi, deputatul Florin Gheorghe a confirmat ceea ce de câteva zile se tot vehicula prin PDL, și anume că alegerile de la Municipiu au fost amânate.




"S-a decis amânarea alegerilor de la Organizația Municipală a PDL Constanța până în luna septembrie. Până atunci, domnul Constantin Chirilă rămâne interimar la conducerea filialei. Amânarea a intervenit ca urmare a unui calendar stabilit în cadrul Biroului Permanent Național. Trebuie urmați anumiți pași, respectiv, alegeri în toate OSV-urile și apoi în colegii. După aceste etape se vor face alegeri și la Organizația Municipală Constanța", a declarat deputatul Florin Gheorghe.


La începutul acestei luni, președintele interimar al Organizației Municipale a PDL Constanța, fostul deputat Constantin Chirilă, spunea că alegerile pentru Biroul Local Municipal Constanța vor avea loc la data de 29 iunie, de la ora 10.00, la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.324 secunde