ALEGERI PREZIDENȚIALE, TUR 2. Viorica Dăncilă, scrisoare către Klaus Iohannis

235
ALEGERI PREZIDENȚIALE, TUR 2. Viorica Dăncilă, scrisoare către Klaus Iohannis - iohannissidancilaladepunereajura-1573467428.jpg
Viorica Dăncilă a decis să îi trimită o scrisoare președintelui Klaus Iohannis în care să îi ceară în mod oficial o dezbatere electorală înainte de turul II al alegerilor prezidențiale.


Încă dinainte de primul tur, Viorica Dăncilă a cerut o dezbatere electorală cu șeful statului, însă acesta nu a dat niciun răspuns. Dacă stafful de campanie al lui Klaus Iohannis va accepta, urmează să se pună la punct detaliile. 


"Trebuie să spunem ce am făcut, Klaus Iohannis să spună ce a făcut în cei cinci ani de mandat, eu să spun ce am făcut în cei 1 an și 9 luni de mandat, și ce avem de gând să facem pentru români. Dl Iohannis se adresează doar PNL, celor care au galben în inimă să spun așa. Important pentru mine este să nu duc lupta împotriva unui partid, cum face Klaus Iohannis, ci în numele tuturor românilor, în numele celor care cred că trebuie să înlocuim dezbinarea cu unitatea", a declarat Viorica Dăncilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Noiembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Dan Barna: "Sunt optimist!"
Pagina a fost generata in 1.3301 secunde