Alegeri locale. Cine nu poate face parte din birourile electorale

202
Alegeri locale. Cine nu poate face parte din birourile electorale - alegerilocale-1596988199.jpg

Articole de la același autor

Candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai Biroului Electoral Central, indiferent unde a rămas definitivă respectiva candidatură, potrivit unei hotărâri a BEC.

Candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai birourilor electorale de circumscripție județeană în cazul în care candidatura a fost depusă pentru funcția de președinte al consiliului județean ori consilier județean sau orice funcție de primar ori consilier local dintr-o unitate administrativ-teritorială din respectivul județ, mai prevede hotărârea publicată pe pagina de internet a BEC.

De asemenea, candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai biroului electoral de circumscripție al municipiului București în cazul în care candidatura a fost depusă pentru primarul general, primar de sector, consilier în Consiliul General al Municipiului București sau consilier local la unul dintre sectoare.

Candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai biroului electoral de circumscripție municipală, de sector, orășenească sau comunală din unitatea administrativ-teritorială unde s-a depus candidatura la funcția de primar sau consilier local.

Aceștia nu pot fi membri ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din circumscripția electorală unde s-a depus candidatura, mai arată decizia BEC. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde