Alegeri la șefia PSD. Dragnea va concura cu două femei

139
1

Articole de la același autor

Astăzi, social-democrații se vor reuni în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD pentru a hotărî data congresului, forul care dă girul noului președinte. 
 

Până în prezent, pentru șefia PSD s-au înscris trei candidați: Liviu Dragnea și două femei. Este vorba de Rovana Plumb și Ecaterina Andronescu. 


Bătălia pentru șefia PSD se va da însă între Dragnea și Plumb, președinte Consiliului Național. Rovana Plumb este cea care a asigurat conducerea partidului pe perioada plecării lui Ponta în Turcia.

Dragnea a declarat că îl va sprijini în continuare pe premier, fiind vocea din partid care a contestat-o pe Plumb drept succesoarea lui Victor Ponta.


Comentează știrea

const
22 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4307 secunde