Alegătorii USR din Constanța, îndemnați să voteze cu Klaus Iohannis. "Trebuie să scăpăm de PSD"

1227
Alegătorii USR din Constanța, îndemnați să voteze cu Klaus Iohannis.

Articole de la același autor

Reprezentanții USR Constanța s-au reunit, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, pentru a analiza situația după primul tur al alegerilor prezidențiale, dar și pentru a prezenta proiectele de viitor. 


La eveniment, au fost prezenți deputatul Stelian Ion, senatorul Ramona Dinu, președintele Organizației Județene a USR Constanța, Remus Negoi, și președintele Organizației Municipale Constanța, Dumitru Caragheorghe. 
În deschiderea întâlnirii cu presa, președintele filialei județene a USR Constanța, Remus Negoi, a spus că organizația pe care o conduce a obținut rezultate satisfăcătoare, însă asta nu-i mulțumește. 


"Am obținut rezultate satisfăcătoare, dar nu suntem neapărat mulțumiți. Ne vom pregăti pentru runda următoare, pentru runda de alegeri locale. În momentul acesta, vom intra în linie dreaptă pentru alegerile locale", a declarat Remus Negoi. 
La rândul lui, deputatul Stelian Ion a spus, referitor la rezultatul obținut la alegeri, că a fost un rezultat slăbuț, dar are certitudinea că, la următoarele alegeri locale și parlamentare, rezultatele vor fi mai mari. 


"Vorbind despre alegerile prezidențiale, rezultatele obținute au fost slăbuțe. Îl felicit pe Klaus Iohannis pentru scorul obținut. Facem o analiză să vedem unde am greșit, iar pe viitor le vom corecta la alegerile locale și parlamentare. Ceea ce trebuie să facem este să scăpăm de PSD, ei vor pierde pe linie, veți vedea că așa va fi. Constanța trebuie să scape de acest partid, PSD, de la primărie și județ. În turul doi de scrutin este evident că vom solicita alegătorilor noștri să meargă la vot și să voteze rațional, cu președinte Klaus Iohannis. A avut o direcție bună pe linia de protejare proeuropeană, pro justiție. Nu este normal ca un candidat ca Dăncilă să obțină un astfel de scor. A dus România spre ruină", a spus deputatul Stelian Ion. 


Nici cei care au ajutat USR în campania electorală nu au fost uitați. În acest context, după ce le-a transmis mulțumiri publice, Stelian Ion a făcut, din nou, apel la sprijinul acestora pentru următoarea perioadă. 


"Facem apel către cei care ne-au ajutat să facă împrumuturi și donații în continuare și să ne sprijine așa cum au făcut și până acum. Le mulțumim pentru ce au făcut până acum și îi dorim aproape de noi în continuare", a spus deputatul Stelian Ion. 


Pregătiri pentru alegerile locale din 2020 
"La Constanța, ne-am dublat bazinul electoral, de la 15.000 de voturi la 30.000 de voturi. Avem certitudinea că Stelian Ion va fi viitorul primar al Constanței", a adăugat președintele filialei locale, Dumitru Caragheorghe. 


Întrebați cam unde cred că au greșit de au pierdut la nivel național, reprezentanții USR Constanța au spus că urmează să se facă o analiză în acest sens. 


"Noi suntem în curs de a face o analiză la nivel național, este greu să spunem unde am greșit, dar pot spune că puteam face mai multe. Vineri (n.r. - astăzi), vom avea o ședință de plen cu toți membrii, unde vom vorbi despre acest aspect. Noi nu am discutat destul de mult cu oamenii, deși am ieșit pe stradă pentru a vorbi cu ei. Nu cred că ar fi neapărat aroganță din partea noastră, eu cred că este la nivel minim", a spus Remus Negoi. 


În ceea ce privește proiectele de viitor, el a adăugat că USR are un activ de 400 de membri la nivelul județului Constanța. Legat de alegerile de anul viitor, Remus Negoi a precizat că, până la sfârșitul lunii ianuarie, organizația județeană și-a propus să aibă numele candidaților pentru primăriile din județul Constanța. 


"Am stabilit, deocamdată, numele candidaților la Năvodari și Cumpăna. Este vorba despre Narcis Ceabuca și George Vasile", a spus Remus Negoi. 


Reamintim că, până mai ieri, singura persoană de la USR Constanța care își anunțase candidatura la alegerile din 2020 era deputatul Stelian Ion, care vizează Primăria Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9739 secunde