ALDE Constanța și-a mărit familia. "Avem 1600 de membri activi în județ"

654
ALDE Constanța și-a mărit familia.

Articole de la același autor

Președintele ALDE Constanța, senatorul Ion Popa, a organizat, ieri, o conferință de presă la sediul partidului din Constanța. Alături de el s-a aflat și Claudiu Ceti, secretarul coordonator al formațiunii politice de la malul mării.

Printre altele, senatorul Ion Popa a anunțat că, săptămâna viitoare, va avea loc un eveniment organizat, la Constanța, de europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, un seminar intitulat "Situația pescuitului din Marea Neagră". Acesta va avea loc la data de 27 octombrie, la hotel "Ramada".

Pe scurt, parlamentarul a spus că a discutat cu pescarii care s-au plâns de problemele pe care le întâmpină, motiv pentru care se impune modificarea Legii pescuitului.

"Susțin demersurile pescarilor și din discuțiile pe care le-am purtat reiese necesitatea modificării legii pescuitului. În urma discuțiilor ce vor avea loc vom afla exact ce modificări trebuie să facem", a spus președintele ALDE Constanța, senatorul Ion Popa.

La rândul lui, Claudiu Ceti a vorbit despre Legea offshore, dar a prezentat și situația ALDE la nivel județean.

El a mai precizat că s-au înființat sau reorganizat mai multe organizații ALDE în județ, respectiv la Agigea, Castelu, Băneasa, Lipnița, Ion Corvin, Cumpăna, Costinești. Concret, Claudiu Ceti a anunțat că, la nivel județean, există la acest moment 1600 de membri activi.

"În ceea ce privește ALDE Constanța am reușit să înființăm organizații, să atragem liberali. Simțim deja că suntem competitivi politic. S-a observat la referendum unde nu am avut sincope, nu am avut oameni care au lipsit chiar dacă a ținut două zile. Reprezentanții ALDE au fost prezenți chiar și vineri. Avem 1600 de membri activi și suntem aproape de obiectivul dat pentru finalul lunii octombrie. Sperăm să ajungem la 1 ianuarie 2019 cu 100% din organizații", a declarat Claudiu Ceti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8678 secunde