ALDE Constanța a dat startul strângerii de semnături pentru europarlamentare

647
ALDE Constanța a dat startul strângerii de semnături pentru europarlamentare - aldestrangeresemnaturi-1552240492.jpg

Articole de la același autor

Organizația Municipală ALDE Constanța a demarat, duminică, acțiunea Start Cort ALDE. Primele corturi de colectare a semnăturilor au fost instalate în zona Anda - CET, Tomis III - Poșta nr.7 Constanța, unde membrii și voluntari ai partidului ALDE Constanța sunt prezenți susținând acțiunea prin implicarea lor.


Acțiunea Start Cort ALDE are ca scop strângerea semnăturilor pentru susținerea alegerilor la Parlamentul European care vor avea loc la sfârșitul lunii mai 2019. La cortul de colectare a semnăturilor au avut loc discuții cu cetățenii Constanței care au primit materiale informative despre activitatea și politica Partidului Alianța Liberalilor și Democraților.


Acțiunea Start Cort ALDE a fost condusă de Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipală ALDE Constanța.
"Alegerile europarlamentare oferă României șansa de a dovedi că poate fi una dintre cele mai importante țări europene, Dobrogea demonstrând de secole că unitatea în diversitate e neștirbită. Organizația Municipală ALDE Constanța reprezintă o echipă unită care și-a propus obiective reale pentru orașul Constanța", a declarat Gabriel Daraban.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6118 secunde