Află despre ce vrea UNPR să discute cu președintele Băsescu

417
Află despre ce vrea UNPR să discute cu președintele Băsescu - 12101141784142283-1323519142.jpg
Uniunea Națională pentru Progresul României își manifestă disponibilitatea de a participa la o întâlnire cu președintele Traian Băsescu pe tema acordului de guvernanță fiscală din interiorul Uniunii Europene.

UNPR consideră acordul de guvernanță fiscală ''un pas înainte făcut de liderii europeni'', iar imperativul echilibrării bugetelor naționale în interiorul Uniunii Europene, o soluție câștigătoare pe termen lung.

Într-un comunicat transmis, astăzi, progresiștii susțin că România trebuie să ducă mai departe angajamentele asumate și să continue pe drumul responsabilității economice și politice.

''În actualul context economic european și mondial, dialogul politic este absolut necesar și constituie o premisă solidă pentru aplicarea imediată și eficientă a măsurilor anticriză, atât la nivel național, cât și la nivel comunitar. Salutând inițiativa președintelui Traian Băsescu, UNPR își exprimă convingerea că România trebuie să ducă mai departe angajamentele asumate și să continue pe drumul responsabilității economice și politice. Acordul de guvernanță fiscală este un pas înainte făcut de liderii europeni, iar imperativul echilibrării bugetelor naționale în interiorul Uniunii Europene reprezintă o soluție câștigătoare pe termen lung. În acest context, identificarea și efectuarea rapidă a tuturor pașilor care se impun reprezintă o obligație pe care UNPR, ca membru al Coaliției de guvernare, este gata să și-o asume cu maximă responsabilitate'', se arată în comunicat.

Președintele Traian Băsescu a declarat vineri, la Bruxelles, că intenționează să organizeze săptămâna viitoare o întâlnire cu partidele din opoziție și de la putere despre acordul de guvernanță fiscală din interiorul UE.

"Săptămâna viitoare vreau să organizez o întâlnire cu partidele, și de la opoziție și de la putere și să le prezint ce va urma, pentru că s-ar putea ca partidele să spună: Nu vrem să fim în acest acord de guvernanță fiscală. Am informat Consiliul că România va merge în acest acord interguvernamental", a spus Băsescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu pleacă la Bruxelles
Pagina a fost generata in 0.8732 secunde