Adrian Stan își lansează candidatura sâmbătă

551
1
Adrian Stan își lansează candidatura sâmbătă - adrianstan2primartechirghiol1336-1337204366.jpg
Actualul primar PNL al orașului Techirghiol, Adrian Stan, își va lansa sâmbătă candidatura pentru un nou mandat la conducerea administrației locale.
Potrivit edilului, evenimentul se va desfășura cu participarea liderilor USL din județ, candidatura sa având susținerea întregii Uniuni.
"Evenimentul va începe în jurul orei 14.00, însă lansarea propriu-zisă va avea loc la ora 17.00. Avem pregătit un program special cu artiști precum  Nicolae Furdui Iancu și Ionuț Galani. De asemenea, vor urca pe scena special pregătită pentru eveniment ansambluri de dansuri tătărești și românești care îi vor încânta pe cei prezenți", a explicat primarul.
Stan spune că nu se teme de acest scrutin electoral, menționând că oamenii îi cunosc realizările și că ei sunt cei mai în măsură să decidă dacă vor sau nu să îl mai țină la Primăria Techirghiol încă patru ani. Edilul a specificat că are proiecte în desfășurare pe care și-ar dori să le finalizeze și că realizările pe care le-a avut în acest mandat depășesc promisiunile pe care le-a făcut în momentul în care s-a așezat în scaunul de primar.

Comentează știrea

Lili
17 mai 2012
CEL MAI BUN PRIMAR AL TECHIRGHIOLULUI

MULTA BAFTA D-LE PRIMAR!VOM FI ALATURI DE DUMNEAVOASTRA MEREU PENTRU CA MERITATI.NU A AVUT TECHIRGHIOLUL NICIODATA UN PRIMAR MAI GOSPODAR CA DUMNEAVOASTRA.FELICITARI DUMNEAVOASTRA SI CELOR CE V-AU AJUTAT SI SUSTINUT IN PROIECTE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2204 secunde