Adrian Stan a depus jurământul pentru funcția de primar

358
1
Liberalul Adrian Stan a depus, vineri, jurământul de primar, începându-și astfel, în mod oficial, cel de-al doilea mandat la conducerea administrației locale Techirghiol. În mandatul precedent Stan s-a aflat printre cei mai norocoși primari, având o relație armonioasă cu membrii Consiliului Local și fiind privat de scandaluri și neînțelegeri. Astfel, într-o declarație pentru Cuget Liber, primarul liberal a declarat că își dorește același tip de colaborare și cu noii consilieri locali.
"A fost un moment emoționant pentru mine și sper că va fi în beneficiul comunității pe care o voi avea în grijă pentru alți patru ani. Îmi doresc să am un mandat mai bunt decât cel precedent, îmi doresc să aduc proiecte bune și să le finalizez pe cele care sunt deja semnate. Nu în ultimul rând, îmi doresc să am o colaborare armonioasă cu membrii consiliului local, să punem împreună umărul la treabă și să putem lucra în liniște. De fapt acesta este lucru pe care mi l-am dorit întotdeauna și care sper să guverneze și acest mandat: liniștea!", a declarat edilul.
Menționăm că, în cadrul evenimentului de vineri, Stan a jurat să respecte și să apere Constituția României, menționând că toate acțiunile sale vor fi în interesul oamenilor din Techirghiol. Ulterior, primarul a ciocnit un pahar de șampanie cu colegii, angajații primăriei și toți ceilalți invitați.
Reamintim că membrii Consiliului Local Techirghiol au fost validați în urmă cu aproximativ două săptămâni. Din noul consiliu local fac parte cinci consilieri liberali, cinci social democrați, doi democrat liberali, doi consilieri PP-DD și un consilier UDTTMR.

Comentează știrea

Vlad T.
7 iulie 2012
Un primar "gargaragiu"

Inainte de locale, l-am auzit pe Stan, intr-un interviu electoral, cum se lauda cu ce a facut el in Techirghiol si ce va face in noul mandat. Saptamana trecuta aflat in trecere prin Techirghiol, ne-am oprit la Manastire si am vizitat zona din jurul bailor reci, parcul orasului si sanatoriul Techirghiol. Ce am vazut a fost ceva de cosmar. Parca era o zona de mult abandonata, neingrijita, cu multi boscheti si pomisori uscati, iarba necosita si in majoritate uscata, locul de joaca pentru copii invadat de balarii, cu banci rupte. Tarmul lacului era plin de mizerie, peturi si balarii. Unde este spiritul gospodaresc al edilului? Cum mai apare in fata oamenilor care l-au votat? Dar oare de ce l-au votat oamenii, pentru ca "le-a dat"? Cum a cheltuit banii primariei si cum accepta plata unor servicii? El are grija numai de sporirea venitului lui si a acolitilor? Rusine domnule primar!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8574 secunde