Adrian Sponte, ales președinte al PDL Năvodari

917
9
Adrian Sponte, ales președinte al PDL Năvodari - adriansponte-1381165228.jpg

Articole de la același autor

Organizația Năvodari a Partidului Democrat Liberal are o nouă conducere, după ce, duminică, au avut loc alegerile interne. 

Din partea Biroului Permanent Județean al PDL Constanța la alegerile organizate la Năvodari au participat președintele Christian Gigi Chiru, prim-vicepreședintele Iustin Fabian Roman, președintele organizației Municipale Constanța, Constantin Chirilă și Gheorghe Șuțu. În urma procesului de votare, Adrian Sponte a fost desemnat președinte al organizației Năvodari. Din echipa de conducere mai fac parte: Bogdan Boașcă, Adrian Costin Ilinca, Liliana Mara, Mihai Aris-tide Pacea, Ion Posa, Adrian Răducanu, Adrian Tudora care au fost aleși vicepreședinți și Ligia Bogde, Marian Bujor, Claudiu Enică, Marian Maftei, George Manolache, Florea Pisla, Cristian Sima și Costin Udrea care sunt secretari executivi. De asemenea, Georgiana Gherasim a fost votată pentru funcția de trezorier. Adrian Sponte și-a arătat încrederea că printr-o apropiere de cetățeni și printr-o continuă comunicare cu aceștia echipa de la Năvodari poate fi victorioasă în alegerile locale. "Mă simt onorat că am primit girul încrederii colegilor mei de partid care m-au ales în această funcție, motiv pentru care am și spus că voi fi un președinte cu normă întreagă. Îmi doresc ca împreună cu ceilalți colegi să formăm o echipă puternică care să câștige alegerile locale de la Năvodari. În urma discuțiilor avute cu consilierii locali ai PDL-ului, Liliana Mara și Bogdan Boașcă, am stabilit ca, în fiecare zi, prin rotație, la sediul filialei din Năvodari să fie un consilier care să țină audiențe. De aseme-nea, vom duce o campanie de informare constantă cu ceea ce se întâmplă pe plan administrativ. Un alt obiectiv propus vizează atragerea de cât mai mulți membri în partid. Timp de șase luni, din aprilie, eu am fost președinte interimar la Năvodari și în această perioadă, 90 de persoane noi s-au înscris în PDL. Consider că, să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul și să lucrezi împreună este succesul", a declarat Adrian Sponte. Adrian Sponte are 38 de ani și a devenit membru al Partidului Democrat în anul 1995, când avea 20 de ani. De-a lungul timpului el a avut mai multe funcții în cadrul partidului, printre care și cea de președinte al Organizației Județene de Tineret. În momentul de față, este vicepreședinte în Biroul Permanent Județean din cadrul Organizației Județene a PDL Constanța și consilier județean.

Comentează știrea

.
8 octombrie 2013
machedoni peste tot

pdl-ul e plin de machedoni: chiru, sponte, etc

costel
8 octombrie 2013
felicitari

SUCCES, ADRIAN ! ESTI SINGURUL CARE POATE FACE CEVA CU ADEVARAT PENTRU PDL NAVODARI!

sponte
8 octombrie 2013
junior

acum ca partidul de familie l-a ales presedinte se poate insura, probabil ca sa nu rasufle ceva, va fi tot din familie. o rusine pentru un asemenea partid sa mearga inca pe nepotisme si manevre

x
8 octombrie 2013
:))

Despre PP-DD Frecatei sau PNL Baicoi cand o sa scrieti? Foarte important PDL Navodari :)) Muream de nerabdare sa aflu cine e prese dinte acolo.

un cunoscător
8 octombrie 2013
Câtă prostie

De ani de zile comunicatele voastre sunt că Stavrositu, că nu știu care Florin, că nu știu care Gheorghe, că la Năvodari, că la municipiu. Voi chiar nu faceți nimic, sunteți în opoziție și adversarii voștri fac numai prostii. Sau nu sunt adversarii voștri ,sau nu știți ce să faceți...

Dreapta
8 octombrie 2013
Dreapta

Era momentul pentru ca cel care a muncit ani la rand in organizatie sa preia fraiele acesteia! Stie ce are de facut, dar trebuie ajutat de noi toti! Hai, PDL-ul!

funny
8 octombrie 2013
:))

Hai PDL, hai langa PNTCD:)) Impreuna sa scoateti un glorios 2% la alegeri. Si luati-l si pe basescu cu voi.

Răspuns la: Dreapta
Adăugat de : Dreapta, 8 octombrie 2013
Era momentul pentru ca cel care a muncit ani la rand in organizatie sa preia fraiele acesteia! Stie ce are de facut, dar trebuie ajutat de noi toti!...
IACOB
8 octombrie 2013
indemn

O ECHIPA TANARA! DATI-I BATAIE, BAIETI! E MOMENTUL SA FACETI CE TREBUIE! BAFTA!

Stefan L
29 noiembrie 2013
Adi Sponte

Adrian Sponte? Saracul nu a reusit in viata lui sa faca un banut. Este un paria. Un copilul tatei la 40 de ani. Nici macar un full de carburant nu a reusit sa produca cu manutele lui in viata asta. De ce credeti ca nu-l insoara parintii? (cum se face la aromani)... pentru ca nu e capabil sa faca banuti nici de un pachet de biscuiti... dar o paine... pacat!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Năvodariul va avea port pescăresc
Pagina a fost generata in 2.123 secunde