Adrian Năstase și-a anunțat, ieri, candidatura la șefia PSD

1342
Adrian Năstase și-a anunțat, ieri, la Consiliul Național al PSD, candidatura pentru funcția de președinte al partidului, menționând că a primit multe mesaje de la colegii de partid și răspunsul său este direct: "Da, candidez la președinția partidului", se arată pe Mediafax.
Potrivit Mediafax, Năstase a subliniat că este important să se stabilească direcția în care merge partidul și să se înțeleagă ce a fost greșit în perioada care a trecut. El a menționat totodată că este nevoie de o democrație reală, nu de una "condusă prin telecomandă".
În cadrul evenimentului de ieri s-a decis, în unanimitate, convocarea Congresului extraordinar al formațiunii pe data de 20 februarie, începând cu ora 10.00. Congresul partidului va avea pe ordinea de zi analiza acțiunilor politice de la ultimul Congres, modificarea Statutului și alegerea conducerii și va fi compus din membrii Consiliului Național și delegați aleși la conferințele extraordinare, precum și din 200 de invitați - personalități, membri PES, ambasadori, membri ai corpului diplomatic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8771 secunde