Adrian Burlibașa, candidatul USR-PLUS la Primăria Valu lui Traian

989

Articole de la același autor

Membrii marcanți ai Alianței USR-PLUS Constanța au lansat vineri candidatura lui Adrian Burlibașa la funcția de primar al comunei Valu lui Traian. La eveniment au participat Remus Negoi, candidat USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Constanța (C.J.) și Ramona Dinu, senator USR-PLUS.

Adrian Burlibașa este economist de profesie și lucrează de peste 30 de ani în mediul privat. Are 49 de ani și este căsătorit. Locuiește în Valu lui Traian și vrea să "rezolve transparența decizională la nivel local și să aducă cetățenii în centrul acțiunii primăriei votând și contribuind la proiectele locale".

Ramona Dinu, senator USR-PLUS de Constanța a declarat că se mândrește cu echipa de la Valu lui Traian, compusă din economiști și ingineri, oameni desprinși din comunitate.

"Vă confruntați cu o provocare. Aveți aici o autoritate executivă încremenită pe poziție din 2004 care a dus la monopolizarea puterii în consiliul local. Practic avem un consiliu local monocolor. Este momentul unei schimbări. Alianța USR-PLUS vine cu o soluție așteptată în această comunitate, o administrație transparentă, deschisă, cu un buget participativ", a subliniat Ramona Dinu.

Candidatul USR-PLUS la șefia județului, Remus Negoi a precizat că, în viziunea sa, problemele locale trebuie să fie integrate cu politicile Consiliului Județean.

Și aici s-a referit la crearea locurilor de muncă în comună să fie susținute și de CJC.

"Vreau să felicit colegii care s-au implicat pentru că știm foarte bine implicarea în politică presupune și riscuri inclusiv cele legate de a fi în calea gloanțelor", a subliniat Remus Negoi.

Echipa de consilieri locali USR-PLUS de la Valu lui Traian este completată de Cristina Rizea, Florin Munteanu, Oana Ciamita, Paul Corbu, Marian Matei și Cateluța Zaharia. Tot vineri a fost inaugurat și sediul nou al partidului USR-PLUS din Valu lui Traian aflat pe Calea Dobrogei nr.344.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9005 secunde