Administrația publică din comuna Grădina inaugurează Centrul de Prevenire a Abandonului

187
Administrația publică  din comuna Grădina inaugurează  Centrul de Prevenire a Abandonului - gradina-1477493620.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Grădina inaugurează, astăzi, la ora 12.00, Centrul de Prevenire a Abandonului și a Separării Copilului de Familie din comună.

"Sediul centrului s-a realizat în fosta Casă a Agronomului din localitate. Deoarece clădirea era foarte veche, ea a fost reabilitată, modernizată și extinsă", a spus primarul Gabriela Iacobici.

Astfel, au fost consolidați toți pereții interiori și exteriori cât și fundațiile de piatră. Pentru o mai bună desfășurare a activităților, vechea construcție a fost recompartimentată și extinsă. Ea are parter și un etaj. La parter a fost amenajată o cantină cu o suprafață de aproximativ 36 mp, o bucătărie de 17 mp și un spațiu de depozitare cu acces din exterior. Totodată, au fost amenajate două grupuri sanitare și un hol de acces la grupurile sanitare. În fața clădirii a fost amenajat un parc, iar în spatele construcției, cei mici se vor putea bucura de un loc de joacă spațios și dotat cu mobilier specific.

De serviciile centrului ar urma să beneficieze aproximativ 40 de copii care, după ce vor veni de la școală, vor primi o masă caldă, se vor odihni, iar apoi își vor face temele fiind supravegheați de cadre specializate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7401 secunde