Administrația locală scoate la vânzare apartamente din blocurile ANL

2715
Administrația locală scoate la vânzare apartamente din blocurile ANL - apartamenteanl-1617990727.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat scoate la vânzare mai multe apartamente ANL.

„Decizia a fost luată la solicitarea a peste 50 de titulari ai contractelor de închiriere de a cumpăra locuințele pentru tineri construite de către statul român prin Agenția Națională pentru Locuințe. Chiriașilor le-a fost comunicat prețul de cumpărare și condițiile care trebuie îndeplinite, astfel că doritorii pot proceda în continuare la depunea actelor necesare. În vederea aplicării dispozițiilor legale de punere în vânzare, comisia de vânzări din cadrul regiei va instrumenta dosarele, în scopul soluționării cererilor”, precizează reprezentanţii RAEDPP.

Conform legislaţiei în vigoare, locuințele destinate închirierii din blocurile ANL se pot vinde titularilor contractelor de închiriere la cererea acestora, după expirarea a minimum un an de închiriere neîntreruptă, cu îndeplinirea unor condiții cumulative stabilite în același text de lege.

La nivelul municipiului există imobile construite prin programul ANL pe străzile Zefirului, Brizei, Lirei, Horia Agarici, Pescarilor și Traian, pe terenul pus la dispoziție de către municipiul Constanța. Chiriaşii pot achiziţiona apartamentul fie cu plata integrală, fie în rate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3681 secunde