Administrația locală reface jardinierele din Constanța

359
Administrația locală reface jardinierele din Constanța - jardinierele2-1588346608.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale din Constanța continuă lucrările edilitare din municipiu.

Protejați și dotați cu toate echipamentele de care au nevoie pentru siguranța lor, dar și a celor din jur, angajații societăților contractate de municipalitate lucrează pentru constănțeni. Astfel, zilele acestea se recondiționează băncile din fața Sălii Sporturilor din Constanța. Deteriorat din cauza intemperiilor din timpul iernii, lemnul a fost șlefuit și lăcuit pentru a rezista cât mai mult.

De asemenea, continuă lucrările de reabilitare a jardinierelor, zidurilor de susținere a spațiului verde, a scărilor și rampelor pentru persoanele cu dizabilități situate în proximitatea pasajului subteran de la Gară și intersecției bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada.

"Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate și se desprindeau ușor au fost îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Au fost montate cofraje în care s-a turnat beton acolo unde era cazul, iar spațiile reconstruite se tencuiesc și se vopsesc sau decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9709 secunde