Administrația locală organizează Târgul "Constanța cu Flori"

535
Administrația locală organizează Târgul

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale au anunțat, vineri, că sfârșitul lunii septembrie va culmina printr-un eveniment cu adevărat feeric, încântând constănțenii cu un târg de flori colorat și înmiresmat. Târgul "Constanța cu Flori", ediția de toamnă va avea loc în perioada dintre 26 și 29 septembrie în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".
Astfel, timp de patru zile, în intervalul dintre 11.00 și 19.00, Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" (RAEDPP) Constanța, regie aflată în subordinea Primăriei Constanța, va aduce laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare.


Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor pe platoul din fața teatrului se numără crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră. În același context, producătorii, alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA - Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor. 


Comercianții interesați să participe la Târgul Constanța cu Flori pot apela numărul de telefon 0241 520574 - Direcția Piețe, Târguri și Oboare din cadrul RAEDPP Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4137 secunde