Administrația locală, implicată în reabilitarea locurilor de joacă din Constanța

206
Administrația locală, implicată în reabilitarea locurilor de joacă  din Constanța - locuridejoacacta1-1569513048.jpg

Articole de la același autor

 Șapte locuri de joacă sunt, în aceste zile, în diverse stadii de reabilitare, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța. Este vorba despre spațiul situat pe strada Năvodului, unde se amenajează și un mini-teren de sport. De asemenea, lucrările sunt avansate pe strada Dispensarului, bl. 24a/24b, pe aleea Heracleea, la intersecția cu aleea Făt Frumos, în parcul de la Teatrul "Oleg Danovski", pe strada Traian, bl. A4/A5 și pe bulevardul 1 Decembrie 1918 la intersecția cu strada Traian, unde mai trebuie turnat doar covorul antitraumă.

Cât privește spațiul de joacă din parcul de la Gara Constanța, mai trebuie executate lucrări de infrastructură, iar apoi vor fi montate echipamentele de joacă și turnat covorul asfaltic.

"După finalizarea lucrărilor amintite, numărul locurilor de joacă finalizate va ajunge la 21. Între timp, vor începe curând lucrările de reamenajare pe strada Adamclisi, bl. P1/P2, pe strada Primăverii la intersecția cu aleea Lujerului, în parcul din cartierul Tomis II și pe strada Dionisie cel Mic, bl. 50", au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Totodată, a fost întocmită documentația pentru achiziția lucrărilor de reabilitare pentru alte 18 spații de joacă din cele peste 60 de la nivelul municipiului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.736 secunde