Administraţia locală din Techirghiol, parteneriat de succes cu privaţii ce investesc în oraş

812
Administraţia locală din Techirghiol, parteneriat de succes cu privaţii ce investesc în oraş - techirghiolinvestitie-1626717126.jpg
Aşa cum se întâmplă în fiecare oraş din România, investiţiile sunt atât din partea autorităţilor locale, cât şi din partea agenţilor privaţi.

O astfel de investiţie privată se află în implementare la Techirghiol, fapt ce aduce aprecierea autorităţilor locale. Mai exact, un investitor va ridica un centru de relaxare şi SPA în oraş.

„Cea mai mare investiţie privată din ultimii 30 de ani din Techirghiol este în implementare. Un oraş se dezvoltă nu doar prin investiţii publice, atragerea de fonduri europene, ci mai ales prin investiţii private.

Atragerea investiţiilor private a fost preocuparea majoră a Primăriei Techirghiol. Deschiderea administraţiei locale către investiţiile private a condus în ultima perioadă la multe discuţii şi proiecte ce urmează a fi implementate, proiecte care vor aduce plus de valoare oraşului nostru.

Aşa cum spuneam cea mai mare investiţie privată din ultimii 30 de ani a intrat în linie dreaptă. Este vorba despre construirea unui Centru de excelenţă şi sănătate, cazare, tratament şi SPA, investiţie în valoare de aproximativ 20 milioane de euro. Impactul unei astfel de investiţii private îl constituie în primul rând crearea de noi locuri de muncă – între 250 şi 300 - de care vor beneficia în primul rând locuitorii oraşului nostru.

Noul Centru de Excelenţă în Sănătate va dispune de o bază de tratament ultramodernă de peste 4500 mp, de o bază hotelieră cu aproximativ 150 camere duble şi 10 apartamente ce vor găzdui aproximativ 333 clienţi, cât şi de spaţii de luat masa şi de entertainment, dar şi o parcare subterană de peste 100 de locuri. Pe lângă clădire, investitorul va amenaja spaţii verzi în suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi”, au transmis reprezentanţii Primăriei Techirghiol, pe pagina de Facebook a instituţiei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0467 secunde