Administraţia locală din Medgidia a început acţiunea de dezinsecţie şi deratizare

237
Administraţia locală din Medgidia a început acţiunea de dezinsecţie şi deratizare - medgidiaderatizare-1625076647.jpg
Primăria Municipiului Medgidia informează că, în perioada 05 – 06 iulie 2021, în intervalul orar 08.00 – 16.00 și 21.00 – 04.00, se va desfășura cea de-a doua parte a campaniei de deratizare, dezinsecție și delarvizare în municipiul Medgidia și zonele limitrofe.

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 și cu recomandările Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie Cantacuzino, privind activitățile de dezinsecție la nivel comunitar.

În perioada menționată, Primăria Medgidia roagă părinții să supravegheze copiii pentru a nu intra în contact cu substanțele raticide și de asemenea posesorii de animale să ia toate măsurile necesare pentru evitarea eventualelor accidente.

În caz de ingerare accidentală se recomandă prezentarea de urgență la medic pentru a stabili antidotul în funcție de substanța folosită.

În cazul în care intervin condiții meteorologice nefavorabile desfășurării campaniei sau alte cauze care vor impiedica desfășurarea acesteia, perioada de efectuare a activităților va fi prelungită.

Prima parte a acțiunii de deratizare, dezinsecție și delarvizare s-a desfășurat în perioada 20 – 25 mai 2021 și a vizat întregul municipiu Medgidia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1579 secunde