Administraţia locală amenajează o nouă parcare pe strada Dionisie cel Mic

360
Administraţia locală amenajează o nouă parcare pe strada Dionisie cel Mic - onouaparcare-1622049446.jpg

Articole de la același autor

Noi locuri de parcare vor fi disponibile în municipiul Constanţa, pentru riveranii care parcau autovehiculele pe strada Dionisie cel Mic. În zona blocului 60, se lucrează pentru amenajarea unei parcări rezidențiale moderne.

„Echipele Confort Urban au intervenit cu utilaje pentru turnarea primului strat de asfalt compus din binder. Carosabilul va fi construit de la zero, prin așternerea a două straturi de asfalt. Locurile de parcare vor fi trasate și numerotate corespunzător. Simultan cu amenajarea infrastructurii rutiere, se vor asfalta și zonele destinate circulației pietonilor. Amplasamentul situat pe locul unui teren viran a beneficiat de lucrări de refacere a suprafețelor. Proiectul de regenerare urbană a zonei include reamenajarea parcării din dreptul blocului 62 și reabilitarea aleii de acces către blocurile 68 și 65”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Halciuc.

De asemenea, din această săptămână parcarea de la Sala Sporturilor a intrat în reabilitare. Se înlocuiesc bordurile, iar carosabilul va fi modernizat prin turnarea a două straturi de asfalt.

Reprezentanţii Primăriei Constanţa fac apel la conducătorii auto să nu parcheze maşinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6718 secunde