Adina Vălean, propusă ca vicepreședinte în PE

102
Adina Vălean, propusă ca vicepreședinte în PE - adinavalean-1403708780.jpg

Articole de la același autor

Europarlamentarul PNL Adina Vălean a fost desemnată, astăzi, în grupul PPE, pentru poziția de vicepreședinte al Parlamentului European, alături de alți cinci europarlamentari ai grupului, urmând ca plenul PE să valideze săptămâna viitoare aceste propuneri.
"Grupul Partidului Popular European din Parlamentul European și-a desemnat candidații pentru funcțiile de vicepreședinte al Parlamentului European. Adina Vălean, europarlamentar din partea Partidului Național Liberal, a fost aleasă alături de Rainer Wieland, Antonio Tajani, Ramon Valcarcel, Ildiko Gall și Mairead McGuinness", se arată într-un comunicat al PNL.
"Ar putea fi pentru prima dată de la aderare când România obține o poziție de vicepreședinte al Parlamentului European. Este un semnal puternic pe care PPE îl dă românilor, să aibă încredere că sunt apreciați în Uniunea Europeană. Cooperarea în interiorul delegației României în PPE este un semnal bun pe care îl dăm pentru un partid de dreapta unit și puternic acasă și în Europa", a susținut Adina Vălean în comunicatul citat.
Cei șase europarlamentari PNL aleși la scrutinul din 25 mai s-au alăturat grupului PPE, după ce, în mandatul anterior, eurodeputații liberali au făcut parte din grupul ALDE. De asemenea, este în desfășurare procesul de afiliere a PNL la PPE.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3007 secunde