"Absența lui Băsescu de la aniversarea Senatului, anormală"

106
1

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că absența președintelui Traian Băsescu de la ceremonia de aniversare a 150 de ani de la înființarea Senatului reprezintă o situație anormală, el arătând că își dorește ca din decembrie astfel de momente să nu se mai repete. 


"Cred că a fost o situație anormală, ca multe alte situații anormale din acești zece ani de mandat ai președintelui Băsescu", a spus Ponta.


El a spus că își dorește ca din decembrie, când se termină manatul președintelui Traian Băsescu în fruntea statului, astfel de momente să nu se mai repete.


"Îmi doresc foarte mult ca începând din decembrie asemenea momente în care președintele nu-l invită pe președintele Senatului, când președintele Senatului nu-l invită pe președinte, și multe altele, că au fost o mulțime în acești zece ani, să nu se mai repete, pentru că ține foarte mult și de personalitatea președintelui ca asemenea conflicte să fie evitate", a mai spus Ponta.


Premierul Victor Ponta a făcut această declarație după ce a participat la ședința solemnă a Senatului, la care președintele Traian Băsescu nu a fost invitat, dar la care au participat foștii șefi de stat Ion Iliescu și Emil Constantinescu.


Comentează știrea

Vasile
18 iunie 2014
cultul minciunii

Anormala.. Ce spui? Da' cine dracu' a scornit sa fie scos de pe lista ? .. Ca doar nu face motociclistu' ce-i trece lui prin cap...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1908 secunde