A murit deputatul Sebastian Radu, diagnosticat cu COVID-19. Avea 49 de ani

865
A murit deputatul Sebastian Radu, diagnosticat cu COVID-19. Avea 49 de ani - 646x404-1607509244.jpg
Deputatul PSD de Buzău Sebastian Radu, confirmat cu COVID-19 și spitalizat în Germania, a murit miercuri dimineață. El avea 49 de ani. Anunțul a fost făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu.
"Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.
Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!", a scris Ciolacu pe Facebook.
La câteva zile după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 au apărut complicaţii şi a fost transferat de la Buzău la Spitalul Militar Central din Capitală, scrie News.ro. Ulterior, pentru că starea sa nu se ameliora, familia a solicitat transferul la un spital din Germania, unde el a murit.


Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău în anul 2012, dar a demisionat din funcţie în urma unor neînţelegeri cu fostul primar Constantin Boşcodeală. După ieşirea acestuia din politică, a revenit în PSD, de unde a candidat şi a fost ales deputat, fiind membru al Comisiei de sănătate. Radu nu s-a mai regăsit pe listele din acest an pentru Parlament.


Sebastian Radu avea 49 de ani.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0872 secunde