A fost modificat prețul gigacaloriei. Cât vor plăti constănțenii

593
1
A fost modificat prețul gigacaloriei. Cât vor plăti constănțenii - pretgigacalorie-1482949754.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Degebal Făgădău, a inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea prețului local de furnizare a energiei termice furnizată în sistem centralizat începând cu data de 1.01.2017, în municipiul Constanța. 


Astfel, aleșii locali au aprobat ca prețul unei gigacalorii, începând de la 1 ianuarie 2017, mai exact, prețul local, format din prețul de producere a energiei termice și tarifele serviciilor de transport, distribuție și furnizare în sistem centralizat în municipiul Constanța, să fie de 419,88 lei/gcal, inclusiv TVA. Cu toate acestea, prețul local pentru populație va rămâne de 250 de lei/gcal inclusiv TVA, subvenția acordată din bugetul administrației publice locale fiind de 169,88 lei/gcal. 


Practic, Consiliul Local Constanța a aprobat oficial modificările prețului la energie termică impuse de Autoritatea Națională pentru Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).


Săptămâna trecută, ANRE a decis scăderea prețului energiei produse de CET Palas de la 251,94 de lei/gigacalorie fără TVA, la 246,54 de lei/gigacalorie fără TVA, acest preț fiind cel local, care nu include producerea energiei termice, tarifele serviciilor de transport, distribuție și furnizare. 


Comentează știrea

Eu
29 decembrie 2016
Pretul energiei termice

Si cei racordati la gaze nu vor beneficia de subventie .Este DISCRIMINARE ! De ce ? Ei sunt cetateni de alta categorie ? Primaria vrea sa salveze RADET si sa-si atraga simpatizanti , cu pomeni. Au terminat cu pachetele lui Mazare si dau ceva mai " gras " . Avocatul Poporului ce spune ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6627 secunde