9 persoane publice vor să renunțe la titlul de doctor

119
9 persoane publice vor să renunțe la titlul de doctor - ontanu-1467988606.jpg
Nouă persoane, care au obținut doctoratul la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazu", vor să renunțe de bunăvoie la titlul de doctor. Academia a trimit solicitările de renunțare la Ministerul Educației, instituția abilitată să retragă titlurile de doctor. Printre cei care vor să renunțe la titlul de doctor se numără și Bogdan Licu, membru CSM, Neculai Onțanu, fostul primar al Sectorului 2, și Radu Stroe, fost ministru de Interne, conform pressone.ro.



Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" (ANIMV) a anunțat printr-un comunicat că au fost efectuate nouă cereri de renunțare la titlul de doctor pe care le-a transmis Ministerului Educației.

Ministerul Educației a făcut publică lista la solicitarea PressOne.

"Consiliul Științific a constatat faptul că un număr de nouă absolvenți ai Școlii doctorale din cadrul Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" au renunțat la titlul de doctor, în baza Legii nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare, pe baza unor cereri de renunțare formulate în perioada 3 - 7 martie a.c. și înregistrate la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice în data de 10 martie a.c. În acest mod a fost anulat, prin efectul legii, obiectul evaluării punctuale a tezelor elaborate de către cei nouă absolvenți ai Școlii doctorale", se arată în comunicatul Academiei Naționale de Informații.

Cei care au obținut un doctorat pot renunța la titlul de doctor în baza unei Ordonanțe de Urgență cu privire la modificarea și completarea Legii Educației Naționale nr. 1/2011 care permite acest lucru dată de Victor Ponta pe când era premier.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9203 secunde