52 de familii din Valu lui Traian se vor muta în case noi, de Crăciun

1179

Articole de la același autor

Primarul localității Valu lui Traian, Florin Mitroi, va înmâna, miercuri, cheia la cele 52 de apartamente din blocurile ANL construite în comună.
Una din prioritățile administrației locale din Valu lui Traian este și problema unităților locative. Mulți tineri au cereri depuse la primărie pentru acordarea unei locuințe, iar reprezentanții instituției fac tot posibilul pentru a soluționa această problemă. Așa se face că, pentru administrația locală din Valu lui Traian programul privind locuințele ANL a reprezentat o prioritate.
"Este vorba de 52 de spații locative, garsoniere și apartamente, cu două camere, dispuse în trei blocuri. Valoarea totală a inves-tiției a fost de aproximativ șase milioane de lei noi. Fondurile au fost alocate prin ANL, Consiliul Local participând cu amplasa-mentul și conectarea la rețelele de utilități a apartamentelor. Ca și locație, ele se află la intrarea în localitate dinspre Constanța, pe fostul stadion", a declarat primarul localității Valu lui Traian, Florin Mitroi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6308 secunde