38 de familii din Cumpăna au primit cheile noilor locuințe ANL

83
38 de familii din Cumpăna au primit cheile noilor locuințe ANL - 38defamiliicumpana1-1439718828.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna au făcut fericite 38 de familii din localitate, iar în preajma marii sărbătorii de Sf. Maria au înmânat cheile celor 38 apartamente de tip ANL destinate tinerilor din comună.

"Avem convingerea că acest eveniment a adus multă bucurie tinerelor familii din comuna Cumpăna. Cele două blocuri au fost construite prin programul ANL – locuințe pentru tineri destinate închirierii și cuprind 38 de locuințe puse la dispoziția tinerilor sub 35 de ani, din care nouă garsoniere, 25 apartamente cu două camere și patru apartamente cu trei camere, proiectul totalizând un număr de 64 apartamente", a spus primarul Mariana Gâju.

Totodată, pe lângă înmânarea cheilor de la noile locuințe, administrația publică locală a comunei Cumpăna a oferit locatarilor și câte un dar simbolic de casă-nouă.

Pentru a avea acces la aceste locuințe, solicitanții au depus documentații potrivit legii, aprobate de MDRAP, verificarea și stabilirea punctajelor făcându-se de o Comisie de Evaluare din cadrul Primăriei Cumpăna.

Noii locatari vor avea posibilitatea, ca după un an, să-și cumpere locuința.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3759 secunde