Primarul Gheorghe Frigioi:

"2015 a fost un an bun pentru comuna Crucea"

244

Articole de la același autor

Șeful administrației publice din Crucea, Gheorghe Frigioi, spune că 2015 a fost un an bun, pe care l-a trecut cu bine împreună cu locu-itorii comunei pe care o conduce. A dus la bun sfârșit proiecte de anvergură, în care, spune acesta, a investit mult suflet. Este vorba despre reabilitarea Primăriei Crucea, reali-zarea Centrului de Informare Turistică și finalizarea Turbinei Eoliene și a Stației de Biogaz, toate cele trei realizate din fonduri europene.

Către finalul anului trecut, primarul Frigioi spune că a reușit să organizeze, împreună cu tinerii, dar și cu cadrele didactice din comună, câteva activități în care a implicat în special copiii.

"Aceste activități i-au făcut pe copiii noștri să înțeleagă rolul și locul pe care îl au în societate. Am avut acțiuni în care copiii noștri au învățat să dăruiască celor mai puțin favorizați din punct de vedere material. Apoi, în timpul cursurilor, aceștia au fost pregătiți să acorde primul ajutor, dar li s-au arătat și re-gulile elementare de circulație. Elevii au fost foarte încântați de aceste acțiuni, menite să le îmbogățească bagajul de cunoștințe. Ținând cont de succesul acestor activități, anul acesta le vom repeta, cu siguranță", a transmis primarul Gheorghe Frigioi, pe pagina de Facebook a Primăriei Crucea.

Acesta mai spune că, tot la unitățile sale de învățământ, vor fi organizate, în cadrul "Săptămânii Altfel", activități inedite, unele chiar în premieră națională.

"Am luat legătura cu agenții de securitate de la Centrala Nucleară din Cernavodă, oraș aflat destul de aproape de Crucea. Le-am arătat intenția noastră de a le prezenta co-piilor atât importanța energiei nucleare, cât și modul în care trebuie să acționeze în cazul unui eventual eveniment nefericit. Spre surprinderea noastră, aceștia au răspuns pozitiv solicitării noastre, iar în «Săptămâna Altfel», în premieră la nivelul școlilor din țară, vor veni pentru a participa la această activitate", ne-a dezvăluit primarul Gheorghe Frigioi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6208 secunde