€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Administrația locală, proiect pentru reducerea accidentelor rutiere la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 13 Februarie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții administrației publice locale implementează, în aceste zile, la Constanța, un proiect menit să reducă numărul accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni. Concret, este vorba despre montarea unor separatoare de sens pe zona hașurată, înainte și după trecerile de pietoni, care să împiedice parcarea autoturismelor ce obturează vizibilitatea.

În acest sens, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a montat deja separatoare pe strada Traian, în zona liceului, pe strada Mircea cel Bătrân, între bulevardul Mamaia și strada Ion Rațiu, și urmează să monteze și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, dar și la trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Dezrobirii cu Nicolae Milescu. 


Potrivit reprezentanților administrației publice locale, sistemul și-a demonstrat deja eficacitatea în mai multe orașe din țară, prin scăderea numărului accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni. Drept urmare, în funcție de rezultate, astfel de separatoare vor fi montate și în alte zone din oraș. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7114 secunde