Administrația locală din Cumpăna, sprijin pentru crescătorii de animale

176
1
Administrația locală din Cumpăna, sprijin pentru crescătorii  de animale - cumpana-1516213155.jpg
La sediul Primăriei Cumpăna, a avut loc, zilele trecute, întâlnirea cu reprezentanții crescătorilor de animale de pe raza comunei, pentru informarea acestora despre modul de prelucrare a produselor din carne și lapte, în vederea valorificării.

La dezbatere au participat primarul Mariana Gâju, prof. Mamut Eden, de la Universitatea Ovidius, funcționari ai Primăriei Cumpăna din cadrul compartimentelor registrul agricol și investiții, împreună cu crescători de animale de pe raza comunei Cumpăna.

În acest sens, s-a discutat despre necesitatea realizării unei asociații a crescătorilor de animale la nivelul comunei, pentru a se putea accesa fonduri necesare înființării unei platforme de sacrificare autorizate, cât și a unor centre de prelucrare a laptelui și a cărnii. De asemenea, membrii asociației vor beneficia de cursuri autorizate, susținute de specialiști din domeniu, vizite și practică în ferme specifice.

Comentează știrea

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Aveți nevoie de finanțare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru achiziționarea de mașini, pentru achiziționarea de motociclete, pentru crearea afacerii dvs., pentru nevoile dvs. personale, fără îndoială. Acordăm credit personal cu o rată a dobânzii de 3%, indiferent de sumă. Doriți să scrieți pentru împrumuturile personale pe care le am la serviciile dvs. 24h / 24. Pentru mai multe informații: [email protected] mulțumesc

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Social : Cinci ore fără apă  la Cumpăna
Pagina a fost generata in 0.8083 secunde