€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Administrația locală din Constanța continuă acțiunile de dezinsecție

Ştire online publicată Joi, 20 Iunie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Reprezentanții administrației publice locale au anunțat, ieri, că acțiunile de dezinsecție continuă sub patronajul Primăriei Municipiului Constanța. Pentru a menține un nivel scăzut al densității insectelor în municipiu, echipele care asigură dezinsecția stropesc și în această săptămână spațiile verzi din parcuri, scuaruri, promenade și cartierele din oraș. Pulverizările au loc în fiecare zi, după ora 21.00. 


Astfel, au fost efectuate acțiuni de dezinsecție în zonele bd 1 Mai, Abator, bulevardul Aurel Vlaicu, Viile Noi, KM 4/5, KM 5, CET și Faleză Sud. 


Astăzi se intervine în zona peninsulară, Faleză Nord, Inel I, Inel II și I.C. Brătianu și stațiunea Mamaia, urmând ca mâine să fie parcurse zona Tomis Nord și cartierul Tomis Plus. În același context, săptămâna viitoare, echipele vor acționa în zonele ICIL, Casa de Cultură, Trocadero- Dacia, Tomis I, Tomis II și Tomis III, cartierele Compozitori și Baba Novac.
Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare, trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare pentru evitarea contactului cu insecticidele.


Măsuri suplimentare ce trebuie aplicate sunt cosirea la timp a vegetației ierbicole, folosirea cremelor, sprayurilor cu substanțe repelente de către persoanele cu risc, aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9704 secunde