€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Administrația locală a început deratizarea în Constanța

Ştire online publicată Marţi, 23 Aprilie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Mai multe acțiuni de deratizare au fost demarate de angajații Primăriei Municipiului Constanța. Astfel, în decursul acestei săptămâni vor fi amplasate momeli toxice în locuri inaccesibile oamenilor pentru a proteja sănătatea populației, conservarea și protecția mediului înconjurător.

Momelile, care conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile, vor fi protejate în stațiile de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător, iar constănțenii sunt rugați să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi.

Persoanele juridice și fizice din municipiu au în același timp obligația să efectueze deratizarea imobilelor, incintelor și a gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar. Acțiunile de deratizare se desfășoară, în funcție de condițiile meteo, azi acestea desfășurându-se în zonele ICIl, Casa de Cultură a Sindicatelor, Trocadero, Dacia, Tomis I, Tomis II și Tomis III, Baba Novac; mâine, 24aprilie, Faleza Nord, zona peninsulară, Inel, bulevardul I.C. Brătianu; pe 25 aprilie în Stațiunea Mamaia și cartierul Tomis Plus; 26 aprilie în Cartierul Tomis Nord; iar în parcuri, promenade, scuaruri și platforme de deșeuri deratizarea va avea loc zilnic până pe 25 aprilie. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7329 secunde