€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Administrația locală a dat startul întreținerii spațiilor verzi

Ştire online publicată Vineri, 07 Iunie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Lucrările de igienizare și cosit pe domeniul public din municipiul Constanța continuă cu ajutorul angajaților Serviciului Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța. 


Potrivit reprezentanților administrației publice locale, se cosesc spațiile verzi de pe strada Mircea cel Bătrân, zona hotelului Zodiac din parcul Tăbăcărie și zona Expoflora, iar în zona de taluz dinspre strada Termele Romane, se taie și gardul viu. În mod similar, s-au igienizat fâșiile verzi din zona Dorally, șoseaua Mangaliei,  bulevardul Tomis, scuarul situat la intersecția străzii Negru Vodă cu bulevardul Tomis și trandafirii plantați în zona Expoflora. 


De asemenea, echipele municipalității au intervenit în stațiunea Mamaia, în zona Teatrului de Vară, unde s-au realizat lucrări de întreținere a spațiilor verzi, iar peluzele de gazon din zona hotelurilor Sirena și Doina au fost cosite. 
Precizăm că lucrările vor continua în tot orașul, inclusiv în stațiunea Mamaia. 


În paralel, angajații au udat cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș. Concomitent cu acțiunile de întreținere, s-au desfășurat lucrări de amenajare a spațiilor verzi la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, unde a fost așternut pământ vegetal. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8011 secunde