Acțiune caritabilă la Agigea, organizată de Consulatul Turciei la Constanța

221
Acțiune caritabilă la Agigea, organizată  de Consulatul Turciei la Constanța - actiunecaritabilalaagigea-1439912321.jpg

Articole de la același autor

Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța organizează, astăzi, de la ora 13.00, ceremonia de predare a obiectelor achiziționate pentru Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea, în urma strângerii fondurilor în cadrul ediției de anul acesta a târgului de binefacere "Să dăruim împreună!".

În urma acestei acțiuni, s-au achiziționat 12 dulapuri, 13 paturi etajate și o multifuncțională.

La evenimentul de astăzi, vor participa, alături de Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozcalișkan, și Consulul Republicii Populare Chineze la Constanța, Su Yanwen, atașatul cultural din cadrul Consulatului Federației Ruse la Constanța, Vladimir Nechaev, precum și alți invitați de seamă.

Reamintim faptul că, la data de 1 iunie, a avut loc a VIII-a ediție a Târgului de Binefacere "Să dăruim împreună". Manifestarea a fost organizată și anul acesta de către Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța, Consulatul General al Republicii Populare Chineze la Constanța, Consulatul General al Federației Ruse la Constanța, Consulatul Onorific al Norvegiei la Constanța, Centrul Cultural Turc "Yunus Emre" Constanța, Asociația Oamenilor de Afaceri Turci - Dobrogea, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România, Uniunea Democrată Turcă din România, în parteneriat cu Instituția Prefectului - Județul Constanța. În urma târgului, s-a strâns suma de 19.355 lei.

"Mulțumim tuturor participanților de anul acesta care au înțeles cât de importante sunt astfel de evenimente, mai ales atunci când este vorba despre copii care, din diferite motive, cresc departe de familiile lor. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, instituție cu care colaborăm foarte bine, am convenit ca, anul acesta, să facem o bucurie copiilor de la Centrul de Plasament «Delfinul» din Agigea. Ne manifestăm speranța că astfel de evenimente vor continua și pe viitor, reușind, astfel, să aducem bucurie în sufletele celor mai puțin norocoși dintre noi", a declarat Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozcalișkan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2993 secunde