Viceprimarul Florin Chelaru:

"Acordarea pachetelor de Paști, o necesitate pentru locuitorii orașului Năvodari"

274
Primăria orașului Năvodari continuă programul privind acordarea de pachete pentru pensionari, persoane cu venituri reduse și persoane cu handicap cu domiciliul în localitate. Astfel, înaintea Paștelui, echipe deja formate vor asigura buna desfășurare a acestei activități. 

6.000 de persoane din orașul Năvodari vor primi, în perioada 22 - 26 aprilie, câte un pachet în valoare de 43,5 lei, ce conține tradiționalul cozonac, 20 de ouă, un kilogram de orez, un pui și un litru de ulei.

"De cinci ani, se derulează acest program, din 2008, din momentul în care primarul Nicolae Matei, împreună cu echipa lui, a ajuns să administreze acest oraș și nu pot să vă spun decât că programul de acordare a acestor pachete de Paște este o necesitate pentru locuitorii orașului Năvodari. Vreau să știți că este o bucurie pentru mine și colegii mei din consiliu să putem să oferim, ca în fiecare an, acest minunat dar. Urarea noastră este de multă sănătate, liniște sufletească și doresc ca fiecare dintre ei să știe că noi ni-i dorim cât mai mult timp aproape de noi și avem nevoie de sfatul fiecăruia dintre ei", a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.

El a adăugat că cei care vor primi aceste pachete sunt pensionarii, persoanele din atenția asistenței sociale și persoanele încadrate în grade de handicap.

În ceea ce privește locațiile de unde persoanele care au venituri reduse din oraș vor primi pachetele, reprezentanții administrației locale au stabilit ca acestea să fie distribuite din următoarele puncte: Casa de Cultură "Pontus Euxinus" - pentru persoanele al căror nume de familie începe cu literele A - D, Casa Căsătoriilor - pentru persoanele al căror nume începe cu litera E - O. De asemenea, persoanele al căror nume începe cu litera P - Z își vor putea primi pachetele cu alimente de bază înaintea Paștelui din incinta Club TSP Ecoterm.

Mai mult, de la Cantina Socială, în perioada stabilită, respectiv, 22 - 26 aprilie, își vor putea ridica pachetele persoanele încadrate în grad de handicap, beneficiarii de ajutor social și persoanele care beneficiază de cantina socială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Primarul Nicolae Matei rămâne în arest
Pagina a fost generata in 0.5026 secunde