ACL vrea sesiune extraordinară în care să se adopte reducerea CAS

2207
ACL vrea sesiune extraordinară în care să se adopte reducerea CAS - aclvreasesiuneextraordinara-1407510951.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat că Alianța Creștin Liberală (ACL) va începe să strângă semnături pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaților și Senatului pentru adoptarea legii privind reducerea CAS de la 1 oc-tombrie.

"ACL a hotărât să inițieze procedura de convocare a sesiunii extraordinare la solicitarea a o treime din deputați și a o treime din senatori. Am hotărât să declanșăm strângerea de semnături și, până la începutul săptămânii viitoare, vom obține toate semnăturile necesare pentru a demara procedura de convocare a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților și a Senatului pentru data de 19 și 20 august, astfel încât să putem să adoptăm legea și să permitem șansa ca această lege să intre în vigoare la 1 octombrie, indiferent de opoziția posibilă pe care o va face Traian Băsescu", a declarat Ludovic Orban.

El a adăugat că premierul Victor Ponta și șeful statului nu doresc reducerea CAS.

"Ne-am convins că nici Victor Ponta, nici Traian Băsescu nu doresc reducerea CAS. PSD nu a susținut o sesiune extraordinară, iar Ponta a înaintat acest proiect numai din motive de natură electorală. Dacă premierul ar fi dorit adoptarea acestei măsuri, ar fi propus adoptarea legii din 1 ianuarie 2013, ar fi putut să o introducă de la 1 iulie 2014, așa cum s-a angajat alături de noi că o va face", a mai adăugat Orban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5723 secunde