A murit Ovidiu Brăiloiu. Mesaj de condoleanțe de la primarul Constanței

1735
2
A murit Ovidiu Brăiloiu. Mesaj de condoleanțe de la primarul Constanței - ovidiubrailoiu8-1496910526.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, prieten și coleg de partid cu Ovidiu Brăiloiu se arată șocat de vestea morții acestuia și transmite condoleanțe familiei fostului edil de Eforie.


"Am primit cu șoc și profundă durere tragica veste a mutării la cele veșnice a colegului meu, Ovidiu Brăiloiu. Un primar bun și de nădejde, un om cald, un familist convins, care a știut să ascundă atât de bine o suferință mai veche în spatele unui zâmbet larg, încât nu mulți au știut de existența ei. Tot timpul jovial, având o vorbă bună și o glumă pentru oricine, Ovidiu părea de neatins de probleme. Nu cred că voi putea vorbi, vreodată, la timpul trecut despre Ovidiu, așa cum, cu greu, îmi adun gândurile și cuvintele pentru a-mi exprima eternul regret. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în rândurile drepților, de unde sper să ne zâmbești așa cum o făceai cât timp ai fost alături de noi! Transmit, pe această cale, cele mai sincere condoleanțe familiei Brăiloiu", transmite Decebal Făgădău.




Comentează știrea

europeanu
8 iunie 2017
Hotii din primarie

se condoleaza hotii intre ei. Tot in iad ajungi fagadau ! Ca si hotul de mazare !

Voicu
8 iunie 2017
drag

Daca asa zisului primar Fagadau ii e dor de celalalt zis si fost primar sa il umeze.............ca nimeni nu va plange dupa oameni ca ei

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4049 secunde