A început curățenia de sărbători în PSD. Gabi Stan și Eduard Martin, dați afară din partid

1815
13

Articole de la același autor

PSD Constanța i-a exclus, ieri seară, din partid pe Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanța, și Eduard Martin, deputat de Constanța. Cei doi, lideri cu greutate pe vremea când Mazăre și Constantinescu păstoreau partidul, au fost excluși de Biroul Permanent Județean al PSD Con-stanța după ce DNA i-a trimis în judecată în dosarul Polaris.

Procurorii îl acuză pe Eduard Martin, asociat al S.C. POLARIS M HOLDING S.R.L, deputat în Parlamentul României, de compli-citate la abuz în serviciu și dare de mită, în timp ce viceprimarul Gabriel Stan a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

În urma acestei decizii de excludere, Gabriel Stan își va pierde postul de viceprimar al Constanței dar și mandatul de consilier local, urmând ca aleșii locali să desemneze prin vot un nou secund la conducerea Primăriei Constanța. Primarul Decebal Făgădău anunțase de săptămâna trecută că Gabi Stan se află în concediu de odihnă, urmând ca în momentul în care se întoarce la serviciu să aibă o discuție cu el dacă să mai rămână sau nu în acest post.

v v v

Anchetatorii susțin că în perioada 2008-2014, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, cu ajutorul inculpatului Strutinsky Sorin Gabriel, a primit de la S.C. POLARIS M HOLDING S.R.L., al cărei asociat și administrator în fapt era inculpatul Martin Eduard Stelian, peste 7 milioane de euro, pentru că a asigurat acesteia câștigarea unei licitații organizate de Primăria Constanța pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a orașului.

"Principalul răspunzător pentru nerespectarea prevederilor legale și crearea, în consecință, a acestui prejudiciu a fost primarul Mazăre Radu Ștefan. Alături de acesta, la comiterea faptei au mai participat inculpații Stan Gabriel Marius, Tolea Tudorița, Harpalete Doru Aurelian, Mutalâp Ghiulnihal, Pavel Alina, Oprea Sorina Laura, angajați ai Primăriei care, prin încălcarea mai multor dispoziții legale, au permis încheierea contractului de salubrizare la un preț supraevaluat", se mai arată în rechizitoriu.

În cauză, procurorii au dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin inculpaților.

Dosarul a fost trimis spre judecare Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu propunere de a fi menținute măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Duplicitatea si minciuna
15 decembrie 2015
Pe cand si Vagadau ?

In Ziua de Constanta aflati cine este de fapt sotia preacinstitului Vagadau. Scanati-va apoi calculatorul sau telefonul, ca ziarul e f virusat. Adevarul ii supara pe actualii potentati.

Eu
15 decembrie 2015
Labareala de adormit prostii

Dat-ul asta afara din PSD este o labareala de adormit prosii!Asa spera ei ca tot PSD-ul cel "curat si uscat" sa iasa la alegeri!

urare
15 decembrie 2015
pentru Stan-i !

Usurel, usurel, nu va repeziti! / Usa este tot acolo / Va rugam poftiti! / Scrie PUSH ca sa intrati, PULL ca sa iesiti, / Folositi-o pe a doua, / Dac- o nimeriti! / Asta-i viata, mai si pierdem..../ Nu va asteptati....? / Rugamintea este simpla, / Sa.... ne cam lasati!!!

Carnaval
15 decembrie 2015
carnaval

Au cazut măștile de prost gust ale "alesilor" din Republica Mazare! In sfârșit se vede luminița de la capatul tunelului!!! Asteptam destructurarea ISJ- ului, ca ce bal mascat mai este si acolo, vai vai, vai! Numai numiri politice! Si bineinteles, curatenie generala la scoala- jucarie!

Minciuna si tupeu pesedist
15 decembrie 2015
ne-au incalecat!

si in ziarul acesta gasiti cine este de fapt sotia preacinstitului Gabriel Stan! Miroase a DNA!

Răspuns la: Pe cand si Vagadau ?
Adăugat de : Duplicitatea si minciuna, 15 decembrie 2015
In Ziua de Constanta aflati cine este de fapt sotia preacinstitului Vagadau. Scanati-va apoi calculatorul sau telefonul, ca ziarul e f virusat...
Nu contează
15 decembrie 2015
Jean boxează,nu loveste,dar primeste

Nu conteaza,pesede ramane favorit in sondaje si Decebal Fagadau conduce detasat in intentia de vot pentru 2016.Pe astia nu-i deranjeaza nimeni si nimic.Radu Mazare,Gabriel Stan,Nicusor Constantinescu si Eduard Martin, au furat din buzunarul nostru doar cateva milioane de euro.Nu conteaza/Fagadau se antreneaza/Nu loveste,nu primeste/Sa-l vedeti ce sobru este. Se spune ca pentru cei "disparuti",trebuie sa avem numai ganduri bune.Ma inclin in memoria pesedeilor cazuti la datorie:Radu Mazare,Nicusor Constantinescu, Gabi Stan si Eduard Martin ! Gardienii sa-i aiba in paza ! Au furat pentru partid. Sa-i pomenim si pe cei vii,pe cei ce i-au sprijinit in ultima campanie electorala:Victor Ponta,Liviu Dragnea,IPS Teodosie,Nicolae Moga,Crin Antonescu,Puiu Hasotti,Gheorghe Dragomir.......Pace voua !

un cetățean
15 decembrie 2015
vai, vai, vai,

Ce ne facem fără Gabi Stan...

un constantean ingrijorat
15 decembrie 2015
radu si gabi, mondenii de constanta!

pe cine mai admiram noi prin cluburi, pe litoral, prin Brasil si prin alte locuri? Cine ne mai arata noua ce masini scumpe si ce țoale si-au mai achiziționat din banii câștigați 'cinstit'? Vaaai, ce pierdere ptr societate! vom varsa lacrimi amare.

minora
15 decembrie 2015
izabela

daca pleaca, sa o ia cu ei si pe izabela teodoroiu, pestoaica orasului

Oana
15 decembrie 2015
Carnaval

Scapam si de circul estival? de Carnaval? de minorele "fotomodele" si de damele de companie care defileaza in fiecare vara? de toate evenimentele alea ieftine? Nu de alta dar ne-am cam saturat de ele.....!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : DEMISIE ÎN PSD CONSTANȚA!
Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : PSD Constanța  va merge pe mâna lui Dragnea
Pagina a fost generata in 0.2944 secunde