A DEMISIONAT!

2689
9
A DEMISIONAT! - raducupopescu4-1428484916.jpg

Articole de la același autor

Demisia lui Răducu Popescu nu mai este doar un zvon. Acesta a confirmat, explicând că motivele sunt strict personale. "Mi-am dat demisia la data de 1 aprilie din motive personale. Nu a fost o păcăleală. Am demisionat din motive strict personale", a declarat pentru Cuget Liber Răducu Popescu. 


Răducu Popescu de la PSD și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal Constanța. Informația care circula pe surse, a fost confirmată chiar de alesul local pentru Cuget Liber.

Întrebat dacă demisia are legătură cu faptul că în ședința din data de 30 martie, atunci când s-a votat constituirea Consiliului Local Constanța ca parte civilă în procesul cu Radu Mazăre iar el a părăsit sala, astfel supărându-i pe ceilalți aleși locali, Răducu Popescu a negat.

"Nu, nu are nicio legătură. Atunci am plecat din sală deoarece trebuia să ajung la o ședință importantă la București", a explicat Răducu Popescu care se afla la al doilea mandat în Consiliul Local Municipal Constanța.

Potrivit legii, fostul USL Constanța, titulatura sub care au fost câștigate mandatele din partea PSD, PNL și PC va trebui să desemneze o altă persoană, prima aflată pe lista de rezerve din 2012, pentru a prelua această funcție.



Comentează știrea

pastaie
8 aprilie 2015
hai du-te dupa stapanul tau

analfabetule

Popescu 2
8 aprilie 2015
Intrebare

Nu cumva va e teama ca urmati dupa mazare, la cat ati furat ? Pleaca din ISJ ,esti o rusine !

profesor
8 aprilie 2015
parere

Atunci cand a fost numit la Isj toti au stiut ca e numit politic. Stiam ca este sustinut de echipa Mazare -Constantinescu. Nu il cunosteam. Acum, dupa 3 ani , afirm ca nu are nimic comun cu cei din acest grup. A promovat oameni de calitate, care nu faceau politica, sau, cel putin, nu pe cea a partidului din care facea el parte..Mereu ma gandeam dupa aceea, ca nu are ce cauta un om ca el intre cei din Consiliul Local. Bravo si felicitari pentru decizia luata ! Trebuia sa o faceti cu mult timp in urma...dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

virgil
8 aprilie 2015
amanunte

Probleme personale? Sau de sanatate? Stie cineva ? E bolnav?

Halmyris
8 aprilie 2015
Profesor naiv !

Profesore , esti naiv ! Stiu clar ca faci parte din "cea mai valoroasa echipa pe care a avut-o ISJ-ul " (ha ,ha , ce gluma ! ) Sa-ti spun de ce esti naiv , profesore : cârciumile pe care le are sunt date de Mazăre , functia a primit-o tot de la Mazare , tot ce are are de la Mazare. Si stii de ce ? Pentru ca era in gașcă , la băute și la multe altele. Sunt multe de spus ! Dar , acest nemernic , Răducu Popescu , trebuie să știe : șobolanii părăsesc primii corabia ! Cat despre numirea unora la ISJ , sa fim seriosi : sunt aproape toti niste ilustrii anonimi ca si el.Doar Irinela Nicolae si Gabi Neagu stiu despre ce este vorba in ISJ ( si Agneta care vegheaza sa nu se prabuseasca ISJ-ul )

Răspuns la: parere
Adăugat de : profesor, 8 aprilie 2015
Atunci cand a fost numit la Isj toti au stiut ca e numit politic. Stiam ca este sustinut de echipa Mazare -Constantinescu. Nu il cunosteam. Acum...
parinte
8 aprilie 2015
--1

Numit fiind politic, asteptam sa-si dea demisia si din ISJ.Sub aripa lui pesedista s-au facut cele mai multe aranjamente la admiterea in liceu in 2014!O rusine!

prieten
8 aprilie 2015
bravo

Bravo. O alegere inteleapta!

vaporeanu
8 aprilie 2015
job

Foarte mulți dintre oameni își blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială și de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viața lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

many
22 aprilie 2015
isj

Si Irinela si Neagu si Nitu sunt oamenii lui Popescu.Totul este praf la ISJ.Si astea din urma stiu doar de spagi.Stie DNA de astea?Poate afla!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6906 secunde