€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

49 de candidați liberali s-au înscris pe lista pentru alegerile europarlamentare

Ştire online publicată Miercuri, 03 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că 49 de liberali și-au depus candidatura pentru a figura pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, printre care și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

„S-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor, s-au înscris 49 de candidați în cursa pentru a obține loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Pe lângă candidații care sunt cunoscuți deja, Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, și-a depus candidatura Mircea Hava și mă bucur că primarul municipiului Alba Iulia, municipiul unirii în anul Centenarului, a luat această decizie de a candida la Parlamentul European și sunt convins că va reprezenta România cu cinste acolo. Și-au depus candidatura și Siegfried Mureșan, Daniel Buda, Dan Motreanu, primarul Ghiță Falcă, Marian-Jean Marinescu, Cristian Bușoi. Avem niște criterii de evaluare a candidaturilor pe care le vom aplica”, a spus Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL.

El a menționat, de asemenea, că deocamdată nu și-a depus candidatura, iar când va lua o decizie în acest sens va anunța.

Orban a afirmat că președintele partidului poate fi pus pe listă și după ce a expirat termenul limită pentru depunerea candidaturilor, pentru că există o astfel de prevedere în hotărârea Consiliului Național.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.749 secunde